Zaaddoos juffertje in het groen

- Werkcode: 978 532

Felix Sedney over Zaaddoos juffertje in het groen

Een zachte macro opname van de zaaddoos van een "juffertje in het groen" (Nigella damascena) De andere bloemen uit het boeket worden vaag weergegeven door de gebruikte techniek. Hierdoor ontstaat een sfeervol beeld.
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Zaaddoos juffertje in het groen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zaaddoos juffertje in het groen

Koop de foto Zaaddoos juffertje in het groen van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 978 532
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden