Zaaddoosje van een klaproos van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 482889
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Zaaddoosje van een klaproos.
Deze tere bloem heeft een prachtig gevormd, stevig zaaddoosje. De klaproos is een eenjarige wilde bloem.
De zaden blijven tientallen jaren kiemkrachtig. De kroonbladeren vertonen een donkerrode-tot zwarte vlek aan de basis van de bloemen en hebben veel meeldraden met paarse helmdraden.
Andere namen: Grote klaproos, klaproos, stinkrozen, kollebloem, rode kol, korepater, kankerbloemen, rode koornbloem, klapper, weulverbloemen, bloeddroppels der soldaten, donderbloem, oorlogsbloem, doodsbloem, maankop, mannkop, rosewiet, korenheul, heulbloemen, koornroos.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken