Een Werk aan de Muur shop

Zaanse Schans

- Werkcode: 965767

Erik Reijnders over Zaanse Schans

De Zaanseschans, een museum dorp waar een aantal oude windmolens samen gebracht zijn. Ook zijn er oude houten huisjes te zien zoals deze ooit in de provincie te vinden waren. dit panoramische beeld laat zien hoe Nederland er ooit uitgezien kan hebben. Molens sloten en houten huizen. baksteen was in Noord-Holland in die tijd duur terwijl houd voldoende voor haden was. Dit beeld met mooi blauwe maar niet geheel strakke lucht , nee de altijd aanwezige wolken horen ook bij het tijdbeeld. niet alleen van toen ook van vandaag de dag.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Zaanse Schans als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zaanse Schans

Koop de foto Zaanse Schans van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 965767
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.