Zee en duinen bij Zoutelande, Jan Toorop,

- Werkcode: 594 180

Atelier Liesjes over Zee en duinen bij Zoutelande, Jan Toorop,

Twee meiden in Walcherse klederdracht zitten in de duinen bij Zoutelande in de gemeente Veere op Walcheren in Zeeland. De ene meid kijkt richting de zee en het andere meisje landinwaarts.
Johannes Theodorus (Jan) Toorop, ook: Jean Theodor Toorop, (Poerworedjo (Nederlands-Indië), 20 december 1858 – Den Haag, 3 maart 1928)[1] was een van de belangrijkste Nederlandse beeldend kunstenaars uit de periode 1880-1910. Hier laat hij zijn kunsten in het Pointillisme zien.
Atelier Liesjes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Kunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schiderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Alle werken van Atelier Liesjes


Waarom je kiest voor Zee en duinen bij Zoutelande, Jan Toorop, op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zee en duinen bij Zoutelande, Jan Toorop,

Koop dit schilderij Zee en duinen bij Zoutelande, Jan Toorop, van Atelier Liesjes als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 594 180
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden