Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 23 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Zeeanemoon in tegenlicht

- Werkcode: 897 981

Filip Staes over Zeeanemoon in tegenlicht

Zeeanemonen lijken op bloemen en staan op de bodem verankerd, maar het zijn wel degelijk dieren. Enkele jaren geleden begon ik te experimenteren met andere vormen van belichting. Met deze foto behaalde ik de 2de plaats in de categorie 'onder water' van he tprestigieuze Lowland Festival in 2018
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Zeeanemoon in tegenlicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zeeanemoon in tegenlicht

Koop de foto Zeeanemoon in tegenlicht van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 897 981

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,-68,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.