Zeelandbrug bij ondergaande zon

- Werkcode: 996 175

Jan Jongejan over Zeelandbrug bij ondergaande zon

Deze zonsondergang met de Zeelandbrug is genomen van de zuidelijke oever van de Oosterschelde. Van deze oever kan een foto met de zon en de Zeelandbrug in beeld alleen worden gemaakt in juni met laag water.
Jan Jongejan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Jongejan

Ergens in 1980 kocht Jan zijn eerste spiegelreflexcamera en sinds die tijd is een camera altijd onder handbereik. Zijn gevarieerde werk loopt van snapshots van mensen in zijn directe omgeving tot landschap-, macro- en vogelfotografie. Daarnaast is hij de vaste fotograaf van de balletschool van zijn vrouw en dus met regelmaat in het theater aan het werk.

Jan woont dichtbij de Zeelandbrug en daarom is hij in staat om bij wisselende lichtomstandigheden snel bij zijn favoriete landschapsonderwerp te zijn om deze te fotograferen.

Alle werken van Jan Jongejan


Waarom je kiest voor Zeelandbrug bij ondergaande zon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeelandbrug bij ondergaande zon

Koop de foto Zeelandbrug bij ondergaande zon van Jan Jongejan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 996 175
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden