Zeelandbrug in het ochtendlicht

- Werkcode: 949 299

Mark Bolijn over Zeelandbrug in het ochtendlicht

Stijlvolle foto van de veel gefotografeerde Zeelandbrug bij Colijnsplaat in de Provincie Zeeland, die het eiland Noord-Beveland verbindt met het eiland Schouwen-Duiveland.
De zon is hier net boven de horizon en schijnt met de eerste stralen op de architectonische lang brug. De lange belichtingstijd zorgt voor het gevoel van beweging in de lucht, en creëert een glad wateroppervlak. Details vallen hierdoor weg en hierdoor ontstaat rust in de foto. Alle aandacht gaat nu uit naar de brug!
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Zeelandbrug in het ochtendlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeelandbrug in het ochtendlicht

Koop de foto Zeelandbrug in het ochtendlicht van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 949 299
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden