Zeelandbrug met rotsen

- Werkcode: 949 300

Mark Bolijn over Zeelandbrug met rotsen

Een wat duistere, maar sfeervolle foto van de Zeelandbrug bij Colijnsplaat in de provincie Zeeland, die het eiland Noord-Beveland verbindt met het eiland Schouwen-Duiveland.
De zon is nog op, maar de lucht wordt al wat lichter.
De lange belichtingstijd zorgt voor een glad wateroppervlak. Details die normaal erg aanwezig zijn en afleiden, vallen nu weg en hierdoor ontstaat rust in de foto. Alle aandacht gaat nu uit naar de brug en het water rond de rotsen!
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Zeelandbrug met rotsen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeelandbrug met rotsen

Koop de foto Zeelandbrug met rotsen van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 949 300
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden