Zeemeeuw in de haven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481551

10% voorjaarskorting
Nog 2 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 73 gratis verzending!

Omschrijving

De meeuwen waren volop aanwezig tijdens de Sail op Scheveningen in de haven van Scheveningen. Naast dat je op je eten moet letten en ze daarin best vervelend kunnen zijn, zijn het vooral ook mooie, grote vogels. Deze meeuw poseert netjes op een van de aanmeerpalen in de tweede haven van Scheveningen. Op de achtergrond ligt het Tallship Shtandart, een Russisch schip en een replica van het origineel.

Over Miranda Zwijgers

Miranda Zwijgers profielfotoIk ben een ergotherapeut die naast haar werk graag op pad gaat om mooie plekken te bezoeken. Ik ben een amateur fotograaf, maar ben ook erg trots op een aantal foto's die ik gemaakt heb. Naast fotografie ben ik gek op paragliden en outdoor sporten. Deze hobbie's zijn goed met elkaar te combineren.

I am a occupational therapist, who love to go outdoors to visit beautiful places beside her work. I am a beginning photographer, but also very proud of some of the photo's I made. Beside photography I love to go paragliding or join other outdoor sports. These hobby's are good to combine with each other.

Alle werken