Een Werk aan de Muur shop

Zeepaardjes in de Oosterschelde

- Werkcode: 689 083

Filip Staes over Zeepaardjes in de Oosterschelde

Jaren gelden waren er slechts een handvol waarnemingen van zeepaardjes in de Zeeuwse wateren. Tegenwoordig lijkt elke duiker er naar op zoek te gaan en gebeuren er meer en meer meldingen via internet en sociale media. Toch blijft het een unieke vondst als je een koppeltje samen vindt. Een foto die ik slechts éénmaal kon maken in de 28 jaar dat ik er duik.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Zeepaardjes in de Oosterschelde als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zeepaardjes in de Oosterschelde

Koop de foto Zeepaardjes in de Oosterschelde van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 689 083
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.