Zeezicht Mallorca, Spanje | Foto van een vissersboot op de middellandse zee tussen de rotsen | Euro

van Willie Kers

Zeezicht Mallorca, Spanje | Foto van een vissersboot op de middellandse zee tussen de rotsen | Euro van Willie Kers

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 932650
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Met mijn camera reis ik graag de wereld rond. Om het gevoel en de emotie vast te kunnen leggen van de stad, natuur of het onderwerp wat ik fotografeer, maak ik gebruik van creatieve en analoge lenzen. Op deze manier wordt ik gedwongen om goed te kijken en zo de ziel vast te kunnen leggen zoals ik deze zie. Ik maak vooral gebruik van lenzen die het gedeelte waar mijn hart en oog naar uitgaat scherp in beeld te brengen. Hierbij laat ik mij inspireren door mijn liefde voor de Oude Meesters en het impressionisme.

In zwart wit houd ik van rauw. De aandacht is gefocust op de emotie. En net zoals bij elke emotie ontstaat er soms korrel. Dat maakt het beeld nog meer puur en natuurlijker. Precies zoals het bedoelt is.

Maar bovenal probeer ik met elke foto een verhaal te vertellen. Een verhaal over wie ik ben en hoe ik de wereld zie. Vaak in kleur met al haar moois. En soms in zwart wit. Met veel emotie.

Dit werk wordt aangeboden door Willie Kers

Willie Kers profielfotoHi, ik ben Willie Kers, een Apeldoornse fotograaf met een enorme fascinatie voor prachtig licht. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Nu ik 'groot' ben, is die fascinatie alleen maar groter geworden.

Schilderen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast daarvoor in de plaats gekomen. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie in een impressionistische stijl. Als een prachtige plek waar alles mogelijk is zolang je maar durft te dromen. Vol met warme kleuren, supermooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

"De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en mijn camera de kwast!"

Alle werken