Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Zeezicht met ondergaande zon boven de Noordzee - Olieverf op doek

- Werkcode: 963 032

Galerie Ringoot over Zeezicht met ondergaande zon boven de Noordzee - Olieverf op doek

Zeezicht met ondergaande zon boven de Noordzee - Olieverf op doek door Pieter Ringoot

Op de voorgrond zijn een aantal strandcabines en een parasol zichtbaar. Dit impressionistische werk is vermoedelijk geschilderd op het strand van De Panne of Oost-Duinkerke. Twee badplaatsen aan de Belgische kust waar Pieter Ringoot vaak zijn vakantie doorbracht.
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Zeezicht met ondergaande zon boven de Noordzee - Olieverf op doek als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zeezicht met ondergaande zon boven de Noordzee - Olieverf op doek

Koop dit schilderij Zeezicht met ondergaande zon boven de Noordzee - Olieverf op doek van Galerie Ringoot als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 963 032

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,-61,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.