Een Werk aan de Muur shop

Zeezicht

- Werkcode: 511257

Erik Reijnders over Zeezicht

Als water jou passie is zeilen verre oorden dan is dit wellicht een fraaie wandversiering in jou huis. De Keltische-zee bij Bretagne . een pracht uitzicht met links een oud fort en rechts een heerlijk strand waarover je lekker kunt fantaseren. De kijkhoek in deze afbeelding is ongeveer 185 graden. het is een uit meerdere foto's samengesteld panorama .
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Zeezicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zeezicht

Koop dit digital art werk Zeezicht van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 511257
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.