Een Werk aan de Muur shop

Zeilboot in de wind

- Werkcode: 392 344

Barbara Koppe over Zeilboot in de wind

In dit beeld zie je een zeilboot, prachtig met de zeilen in de wind. Een mooie zware blauwe lucht en genoeg wind om de Waddenzee te bevaren. De foto is gemaakt vanaf een vergelijkbare boot.

Ieder jaar varen de tweede klassen van het Sint Maartenscollege in Voorburg mee met de Schippers op de Waddenzee. Het is altijd maar hopen dat er genoeg wind is.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Zeilboot in de wind op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeilboot in de wind

Koop de foto Zeilboot in de wind van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 344
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.