Een Werk aan de Muur shop

Zeilbootjes onder grote dikke witte wolk

- Werkcode: 44 617

Susan Hol over Zeilbootjes onder grote dikke witte wolk

Dit grote blauwe meer is Lac Léman (het meer van Genève). Ik verbleef in Evian les Bains. De foto nam ik balancerend op het kozijn van het raam van mijn hotelkamer. Dat was inderdaad een beetje gevaarlijk, maar het was het waard! De ongelooflijk dikke, witte wolk boven het uitgestrekte meer. De blauwe lucht eromheen. De uitwaaierende windveren boven de dikke wolk. En al die tinten blauw! Een heerlijk inspirerend, maar toch ook kalmerend beeld. En tegelijkertijd een weergave van onze nietigheid: de grote zeilboten zijn piepklein in deze zee van blauw.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Zeilbootjes onder grote dikke witte wolk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zeilbootjes onder grote dikke witte wolk

Koop dit digital art werk Zeilbootjes onder grote dikke witte wolk van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 44 617
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.