Zeilen bij Mars

van Frans Blok

Zeilen bij Mars van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868922
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een digitaal schilderij van een zonnezeilschip in een baan om Mars. De planeet spiegelt in de reusachtige reflecterende zeilen van het ruimteschip.

Ja, ook in het vacuüm van de interplanetaire ruimte kun je zeilen. Het licht van de zon oefent een kleine maar constante kracht uit op een oppervlak. Met een zeil dat groot genoeg is kun je heen en weer reizen tussen de planeten van het zonnestelsel zonder een druppel brandstof te gebruiken.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken