Een Werk aan de Muur shop

Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC

- Werkcode: 794 864

Wijbe Visser over Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC

Central Park in New York City, een prachtig park midden in Manhattan. Mooi gezicht over 'The Pond' naar de andere kant. De gebouwen liggen aan 5th Avenue , links het Breast Reduction Center of NYC, en rechts een van de vele dure woontorens.
Wijbe Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken van Wijbe Visser


Waarom je kiest voor Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC

Koop de foto Zicht op 5th Avenue vanuit het Central Park, NYC van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 794 864
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.