Zicht op West-Terschelling

- Werkcode: 954 150

Floris van Woudenberg over Zicht op West-Terschelling

In het voorjaar kunnen er prachtige wolkenpartijen boven de Waddeneilanden ontstaan die de uitgestrektheid van het gebied accentueren. Met een zwart-witopname wordt dat extra benadrukt.
Floris van Woudenberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Floris van Woudenberg

Ik heb altijd gefotografeerd, geïnspireerd door mijn vader, met een analoge camera (Pentax). Ik maakte in eerste instantie dia's en later kleur- en zwart-witfoto's. Sinds 2013 ben ik in het bezit van een digitale spiegelreflexcamera. 4 jaar later kocht ik een systeemcamera van Sony, de a7II. Ik heb voorkeur voor landschaps-, macro- en portretfotografie (dat laatste niet zichtbaar in mijn shop). Ik woon in Woerden met mijn vrouw, Terschelling is mijn tweede thuis. Dat zal ongetwijfeld in mijn werk te zien zijn.

Alle werken van Floris van Woudenberg


Waarom je kiest voor Zicht op West-Terschelling op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zicht op West-Terschelling

Koop de foto Zicht op West-Terschelling van Floris van Woudenberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 954 150
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden