Zicht op de scheefste toren van Europa

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 319220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Zicht op de scheefste toren van Europa, Walfridiuskerk in Bedum.
Schaive toren

Gek genoeg is het in het Groningse Bedum veel minder druk dan in Pisa. Geen idee waarom. De plaatselijke Walfridustoren is welliswaar minder hoog, maar wel schever. In de volksmond wordt de toren dan ook wel de Schaive toren genoemd.
Deze meest uit het lood hangende toren van Nederland is 35 meter hoog en staat maar liefst 4,2 graden (2,61 meter) uit het lood. Ook in de kerk zijn scheve muren en aflopende vloeren.

Over Ronnie Schuringa

Ronnie Schuringa profielfotoVolg je passies ?.Mijn passies heb ik in het jaar waarin ik 50 werd bijgesteld en heb ik besloten stil te staan bij waar het in het leven om gaat en wat mij uiteindelijk gelukkig maakt.Hierover nadenkend kwam ik tot de conclusie dat ik me graag weer wilde ontwikkelen in mijn creatieve passie van fotografie en grafisch ontwerpen.Tijdens mijn zoektochten om mijn passies te verwezenlijken blijf ik mij verwonderen over de schoonheid van de natuur en de kleine pure dingen die het leven zo mooi maken.Het is nu tijd om stil te staan, adem te halen en aandacht te geven aan al dit moois en dit met passie vast te leggen en met anderen te willen delen.

Alle werken