Een Werk aan de Muur shop

Zicht over de paarse heide

- Werkcode: 1 017 634

Gerard de Zwaan over Zicht over de paarse heide

Ik heb deze foto gemaakt op de Ermelosche heide op de Veluwe. De heide begon al aardig paars te worden toen ik deze foto maakte. Naast heide staat er op deze heideveld ook eikenbomen en berken. Het pad op de foto is een van de smallere zandpaden op deze heideveld. De Ermelosche heide is wel een van de grotere heidevelden in de omgeving van Harderwijk en Ermelo. Zoals je kan zien was het zonnig met wolkenvelden toen ik deze foto maakte. Ik heb voor deze foto een grijsverloopfilter gebruikt om de lucht wat donkerder te maken waardoor je de wolken beter ziet. Ik heb ervoor gekozen om deze foto in 16:9 uit te voeren anders was het te veel lucht te zien.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Zicht over de paarse heide op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zicht over de paarse heide

Koop de foto Zicht over de paarse heide van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 017 634
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.