Zis 101-A Sport 1939 met vlag van Rusland van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665501

8% korting
Nog 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 138 gratis verzending!

Omschrijving

Ja, er zijn Russische sportwagens! De HIS 101-A Sport is er één van. De HIS 101-A Sport is net voor de Tweede Wereldoorlog gebouwd en duidelijk geïnspireerd op Europese sportauto's. De sport was alleen voor de hoogwaardigheidsbekleders van het communistische Rusland; gewone mensen hadden niet moeten denken dat ze ooit zo'n HIS 101-A sport zouden bezitten.

Dit schilderij van de HIS 101-A Sport, gebouwd in 1939, met de Russische vlag op de achtergrond, is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen, waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken