Zomer op de Zandmotor

van Frans Blok

Zomer op de Zandmotor van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858675
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

14 juli 2021, de dag dat er in Limburg heel veel regen viel en Valkenburg onder water liep. Op de zandmotor, het kunstmatige schiereiland tussen Kijkduin en Monster, bleef het die dag zo goed als droog. Maar echt zomerweer was het niet: het was bewolkt en nevelig en het plukje helmgras verraadt een stevige wind. Op de achtergrond zien we vaag de skyline van Kijkduin en de tientallen kitesurfers in de lagune voor wie het die dag juist wel mooi weer was.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken