Zomers Geel

- Werkcode: 1 026 696

Erik Reijnders over Zomers Geel

Een zonnebleom, bron van olie en zonnige velden vol gele bloemen. Een detail met een misterieuze inslag. de meeldraden vooraan goed zichtbaar en verder net iets vaag, iets om in gedachte in te verdwalen
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Zomers Geel als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zomers Geel

Koop de illustratie Zomers Geel van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 026 696
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
79,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden