Zomerse magnolia fiesta van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 66375
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Wat een feest! De winter voorbij, de lente in de lucht en de magnolia's die de boomtakken versieren met hun mooie bloemen. Magnolia's en hun bloembladeren zijn prachtig om van dichtbij te fotograferen, dat levert vaak mooie close-ups op. Maar m'n blik simpelweg eens omhoog richten bleek hier toch ook zeer de moeite waard! Ik keek naar een feest van roze bloemen en levendige takken tegen een strak blauwe lucht. Vooral dat contrast van kleuren maakt het mijns inziens een aantrekkelijke en vrolijke foto.

De foto is eind april genomen in Rotterdam en ik heb het beeld wat aangepast in kleur, voor een zomers tintje. Ook heb ik een vignet toegepast, waardoor je als kijker nog meer de foto ingetrokken wordt.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken