Een Werk aan de Muur shop

Zomertijd op het strand

- Werkcode: 1 000 114

Jan Keteleer over Zomertijd op het strand

Een eenvoudig schilderij om de zomer in huis te halen.
De zomer is de tijd van het jaar om te ontspannen op het strand bij de zee of bij een zwembad. De zomer is ook de tijd waar je de hele winter naar uitkijkt en de periode waarvan je zou willen dat hij nooit eindigt.
Om het gevoel van zomer in je huis of kantoor te brengen, heb ik dit eenvoudige schilderij gemaakt; het enige wat je ziet is een strand, een zee en een dame met een zonnehoed.
De schaduwen op de hoed en op het lichaam van de vrouw geven aan dat de zon haar werk doet...het is warm.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Zomertijd op het strand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zomertijd op het strand

Koop dit digital art werk Zomertijd op het strand van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 000 114
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.