Zon in huis zonnebloemen

- Werkcode: 804 873

Susan Hol over Zon in huis zonnebloemen

Een zakje zonnebloemzaad lag al vele jaren in een la, te wachten op een goed moment om te zaaien. Zomer 2020 was het eindelijk zover. Spannend, want zouden ze nog op tijd, voor het winterseizoen, gaan bloeien? Dat deden ze! Mooie kleine zonnebloemen kleurden met vrolijk geel het late najaar. Toen het ging vriezen haalde ik de laatste bloemen (in hun kleine potjes) naar binnen. Tot slot gingen schikte ik ze in mijn gele vaas. Het was een rommeltje en ik genoot daar enorm van. Het deed me denken aan schilderijen van Van Gogh. Natuurlijk moest ik foto's maken (veel!). En natuurlijk moest ik het daarna digitaal bewerken. Et voilà, een beeld dat gemaakt lijkt met kleurpotloden, en daarin zijn drie zonnebloemen uiterst scherp gelaten, met heldere kleuren.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Zon in huis zonnebloemen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zon in huis zonnebloemen

Koop dit digital art werk Zon in huis zonnebloemen van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 804 873
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
74,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden