Een Werk aan de Muur shop

Zon, zee, zen

- Werkcode: 574315

Qeimoy over Zon, zee, zen

Een beeld waar bijna iedereen direct een gevoel van rust krijgt, ruimte, lucht, ontspanning. De frisse zeelucht, de zon, schelpen die achterblijven op het zand en de vriendelijke golven waarachter een hele nieuwe wereld bestaat.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Zon, zee, zen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zon, zee, zen

Koop de foto Zon, zee, zen van Qeimoy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 574315
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.