Een Werk aan de Muur shop

Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland

- Werkcode: 775644

Arja Schrijver Fotografie over Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland

Uitzicht op een schilderachtig Glenfinnanviaduct in Schotland. Ik heb de foto ergens op het pad tussen het Glenfinnan Viaduct View Point en het Loch Shiel View Point genomen. Het was een bewolkte dag en ik heb een tijdje gewacht totdat de zon tussen de wolken door kroop. Op een gegeven moment was het zover: de zon trok even over het landschap en verlichtte heel schilderachtig een stukje van de brug, een mooi schouwspel.
Het viaduct ligt op de West Highland Line, dat de havens van Mallaig en Oban verbindt via Fort William. Het is eind negentiende eeuw gebouwd en er rijden nog steeds treinen over. Het is een van de mooiste spoorwegviaducten ter wereld. De route gaat dwars door de prachtige, groene Schotse Hooglanden heen. Het viaduct trekt ook veel toeristen, omdat ze het kennen van o.a. de Harry Potter-films. Daarin rijdt de Zweinsteinexpres over het viaduct.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

De meeste foto’s die ik maak, zijn foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen door Europa trekken. Op die reizen komen we ook nog wel eens in Europese steden, dus nostalgische foto’s van Parijs of romantische beelden uit Venetië vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak en bewerk ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland

Koop de foto Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775644
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.