Zonnebloem bij zonsondergang

- Werkcode: 1 080 775

Tanja Udelhofen over Zonnebloem bij zonsondergang

Minimalistisch landschap met een zonnebloem, velden en de ondergaande zon op de achtergrond. De zonnebloem is een lijntekening in het wit, en de zon heeft zichtbare zonnestralen, geïnspireerd door poster designs uit de jaren 1960 en 70.

De kleuren zijn geïnspireerd door een zonsondergang in de herfst, na een zonnige dag, en bevatten de typische kleuren: bruin in verschillende tinten, rood en gedempt oranje.

De gekleurde vlakken zijn interessanter gemaakt door de typische texturen van aquarelschilderijen, zoals watervlekken, zichtbare randen enz.

Als u meer details van deze illustratie wilt zien, bezoek dan mijn website waar u verschillende close-up-weergaven kunt vinden: https://www.tmu-creativeworks.nl/
Tanja Udelhofen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Udelhofen

Welkom in mijn winkel! Hier vindt u minimalistische en abstracte landschappen en stillevens, abstracte portretten en meer. Vindt u een werk wel leuk, maar passen de kleuren niet bij uw interieur? Stuur dan een bericht naar tanja @ tmu-creativeworks . nl, wellicht kan ik de kleuren aanpassen aan uw wensen!

Meer over mij en mijn kunst kunt u op mijn website vinden.

Alle werken van Tanja Udelhofen


Meer weten over Tanja Udelhofen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonnebloem bij zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonnebloem bij zonsondergang

Koop de illustratie Zonnebloem bij zonsondergang van Tanja Udelhofen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 080 775
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden