Zonnehoed Echinacea angustifolia

van Sran Vld Fotografie

Zonnehoed Echinacea angustifolia van Sran Vld Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 487377
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Zonnehoed
Zonnehoed (Echinacea purpurea) is een spectaculaire herfstbloeiende vaste plant en favoriet bij tuinarchitecten en stylisten. Zo verzorg je deze populaire borderplanten.

Van alle markten thuis
Van oorsprong komt Echinacea purpurea uit het Noordoosten van Amerika waar de prairies in de nazomer rozerood gekleurd worden. De herfstbloeiende plant valt in iedere border op en maakt indruk.
Tuinarchitecten gebruiken graag siergrassen en een combinatie van sterke vaste najaarsbloeiers zoals de populaire zonnehoed. Tuinarchitecten zoals Piet Oudolf hebben deze plantenschoonheid allang onderkend en vooral in combinatie met grassen komt Echinacea fraai tot haar recht.
Maar niet alleen in de tuin wordt de zonnehoed gewaardeerd, ook in de natuurgeneeskunde heeft de plant zich als medicijn voor menig winterkwaaltje bewezen. Zonnehoed of liever gezegd Echinacea purpurea mag best eens extra in de belangstelling staan. Het is vooral een prachtige tuinplant, maar velen zullen de naam Echinacea kennen als ingrediënt voor natuurgeneesmiddelen.

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Sran Vld Fotografie profielfotoInspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken