Een Werk aan de Muur shop

Zonnehoed Echinacea angustifolia

- Werkcode: 487377

Sran Vld Fotografie over Zonnehoed Echinacea angustifolia

Zonnehoed
Zonnehoed (Echinacea purpurea) is een spectaculaire herfstbloeiende vaste plant en favoriet bij tuinarchitecten en stylisten. Zo verzorg je deze populaire borderplanten.

Van alle markten thuis
Van oorsprong komt Echinacea purpurea uit het Noordoosten van Amerika waar de prairies in de nazomer rozerood gekleurd worden. De herfstbloeiende plant valt in iedere border op en maakt indruk.
Tuinarchitecten gebruiken graag siergrassen en een combinatie van sterke vaste najaarsbloeiers zoals de populaire zonnehoed. Tuinarchitecten zoals Piet Oudolf hebben deze plantenschoonheid allang onderkend en vooral in combinatie met grassen komt Echinacea fraai tot haar recht.
Maar niet alleen in de tuin wordt de zonnehoed gewaardeerd, ook in de natuurgeneeskunde heeft de plant zich als medicijn voor menig winterkwaaltje bewezen. Zonnehoed of liever gezegd Echinacea purpurea mag best eens extra in de belangstelling staan. Het is vooral een prachtige tuinplant, maar velen zullen de naam Echinacea kennen als ingrediënt voor natuurgeneesmiddelen.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Zonnehoed Echinacea angustifolia als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zonnehoed Echinacea angustifolia

Koop dit digital art werk Zonnehoed Echinacea angustifolia van Sran Vld Fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 487377
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.