Een Werk aan de Muur shop

Zonnestralen in de Kaapse Bossen, Doorn

- Werkcode: 93 313

Pierre Timmermans over Zonnestralen in de Kaapse Bossen, Doorn

Door een lichte nevel, worden de zonnestralen die zich een weg banen tussen de bomen door, prachtig gevangen. De herfstkleuren maakt het mooie plaatje compleet.

De Kaapse Bossen zijn onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied in het midden van Nederland, dat is gevormd in de ijstijd, waarbij de gletsjers zorgde voor de heuvels die zo kenmerkend zijn voor dit landschap. In dit natuurgebied zijn naast allerlei soorten wild, o.a. prachtige zandverstuivingen, heidevelden, verschillende soorten bossen en heuvels te vinden. Een bezoek meer dan waard.
Pierre Timmermans profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pierre Timmermans

Fotografie is een uit een hand gelopen hobby voor mij, een echte passie. Het fotograferen is dagelijkse kost. De mooiste vorm vind ik strobisten fotografie (fotograferen met losse flitsers) en natuurfotografie. Dat wil echter niet zeggen dat ik andere zaken mijd, daar is fotograferen veel te mooi voor. Ik streef er naar om naast sfeer, de foto's technisch verantwoord en zo perfect mogelijk te schieten. Nabewerken is een noodzakelijk kwaad, dat ik tot een minimum probeer te beperken. De foto's uit mijn collectie zijn normaliter zo natuurgetrouw mogelijk. Kleuren worden niet extra aangezet, onnodige accenten worden vermeden. Ik ben van mening dat de aangezette foto's in eerste instantie een Wow-effect te weeg brengen, maar na een korte tijd al gaan vervelen. Dat zal minder, of zelfs niet, het geval zijn bij natuurgetrouwe foto's, foto's waarvan je misschien moet gaan houden en dat heeft soms tijd nodig.

Ik schrijf onder de naam Pjerry reviews voor http://Tweakers.net en http://www.FotoVideo.nu. Onder mijn eigen naam schrijf ik op http://www.FotoVideo.nu ook artikelen en berichten.

Mijn Gear
Camera's Nikon D7000 & Nikon D40
Lenses Nikon (Nikkors)
AF-S 24-70 mm f/2.8G IF N,
AF-S 105 mm f/2.8G micro IF VR,
AF 50 mm f/1.8D,
AF-S DX 18-105 mm f/3.5 - 5.6G,
AF-S DX 35 mm f/1.8G,
AF-S DX 18-55 mm f/3.5 - 5.6 GII,
AF-S DX 55-200 mm f/4 - 5.6 VR,
Lenses Tamron
SP 70-300 mm f/4-5.6 Di VC USD
Flash
Nikkon SB-600
Filters
Gradient Neutral gray filters 84dot5mm,

Alle werken van Pierre Timmermans


Waarom je kiest voor Zonnestralen in de Kaapse Bossen, Doorn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonnestralen in de Kaapse Bossen, Doorn

Koop de foto Zonnestralen in de Kaapse Bossen, Doorn van Pierre Timmermans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 93 313
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.