Zonnig raam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 194174

10% voorjaarskorting
Nog 2 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 73 gratis verzending!

Omschrijving

In het Finse landschap boven de poolcirkel ligt zoveel sneeuw in de winter, dat de huizen er bijna onder verstopt raken. Dit geeft zulke mooie plaatjes. En doordat de zon maar een paar uur opkomt in de winter en niet zo hoog, schijnt deze laag. Hierdoor kreeg ik dit plaatje van een zon weerkaatsend raam in een huis verstopt tussen de sneeuw. Dit allemaal op de heuvel Kaunispää in Saariselkä, Finland.

Over Miranda Zwijgers

Miranda Zwijgers profielfotoIk ben een ergotherapeut die naast haar werk graag op pad gaat om mooie plekken te bezoeken. Ik ben een amateur fotograaf, maar ben ook erg trots op een aantal foto's die ik gemaakt heb. Naast fotografie ben ik gek op paragliden en outdoor sporten. Deze hobbie's zijn goed met elkaar te combineren.

I am a occupational therapist, who love to go outdoors to visit beautiful places beside her work. I am a beginning photographer, but also very proud of some of the photo's I made. Beside photography I love to go paragliding or join other outdoor sports. These hobby's are good to combine with each other.

Alle werken