Zonsondergang Cambodja

- Werkcode: 776 901

Sebastiaan Hamming over Zonsondergang Cambodja

Sihanoukville, Preah Sihanouk is een kuststad in Cambodja en de hoofdstad van de provincie Sihanoukville, op het puntje van een verhoogd schiereiland in het zuidwesten van het land. de Golf van Thailand. De stad wordt geflankeerd door een bijna ononderbroken reeks stranden langs de hele kustlijn en moerassen aan de kust die grenzen aan het Ream National Park in het oosten. De stad heeft één bevaarbare rivier, de met mangrove omzoomde Ou Trojak Jet die van Otres Pagoda naar de zee bij Otres loopt. Een aantal dunbewoonde eilanden - onder het bestuur van Sihanoukville [4] - ligt in de buurt van de stad, waar de gematigde ontwikkeling de afgelopen jaren heeft bijgedragen tot het aantrekken van een aanzienlijk deel van de individuele reizigers, studenten en backpackers van Azië.
Sebastiaan Hamming profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sebastiaan Hamming

Alle werken van Sebastiaan Hamming


Waarom je kiest voor Zonsondergang Cambodja op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang Cambodja

Koop de foto Zonsondergang Cambodja van Sebastiaan Hamming op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 776 901
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden