Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang Eemmeer bij Spakenburg

- Werkcode: 1 015 867

Watze D. de Haan over Zonsondergang Eemmeer bij Spakenburg

Het Eemmeer bij Spakenburg is en blijft een fotogenieke plek met mooie vergezichten. Elke zonsondergang is hier anders en daar verwonder ik mij steeds over. Deze plek wordt vaak in de avonduren bezocht waarbij de toeschouwers op een bankje tot rust komen. Langs dit Eemmeer loopt een mooi fietspad vanaf Spakenburg richting Eembrugge en vervolgens kan je daar verder richting Amersfoort en Baarn. De boten op de foto zijn van 2 scoutingclubs en ze kunnen van hieruit mooie zeiltochten maken richting het Randmeer.
De foto is met een circulaire polarisatiefilter genomen en dat versterkt dit kleurenpalet. Deze combinatie van boten, meerpalen, water, lucht, kleur en op de achtergrond de windmolens blijven mij boeien.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Zonsondergang Eemmeer bij Spakenburg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang Eemmeer bij Spakenburg

Koop de foto Zonsondergang Eemmeer bij Spakenburg van Watze D. de Haan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 015 867
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.