Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang Markermeer

- Werkcode: 965392

Photo Henk van Dijk over Zonsondergang Markermeer

Long-exposure foto van de zonsondergang aan het Markermeer zakt. Genomen vanaf het strand op de Marker Wadden. Natuurgebied eigendom van Natuurmonumenten, onderdeel van Nationaal Park Nieuwland.

Deze rij golfbrekers staat op het strand in het Markermeer vlakbij het Eilandpaviljoen. Dit was op een prachtige onbewolkte dag in het voorjaar. Foto gemaakt door de sluiter lang open te houden, 30 seconden, zodat de golfbeweging helemaal vlak is.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Zonsondergang Markermeer als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zonsondergang Markermeer

Koop de foto Zonsondergang Markermeer van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 965392
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.