Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang bij Chamonix

- Werkcode: 235 877

Sander van der Werf over Zonsondergang bij Chamonix

Panorama van de Franse Alpen bij Chamonix, met beroemde bergen als Aiguille Verte, Les Drus, Auguille du Midi en Mont Blanc, gedurende het laatste licht van een warme nazomer dag. Genomen aan het bekende meertje Lac De Chéserys. Met recht een toeristische trekpleister, want het zicht op de hoge bergtoppen is hier ongeëvenaard.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Zonsondergang bij Chamonix op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Zonsondergang bij Chamonix

Koop de foto Zonsondergang bij Chamonix van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 235 877
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
211,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.