Zonsondergang bij Civitella del Lago, Italië

- Werkcode: 691 438

Arja Schrijver Fotografie over Zonsondergang bij Civitella del Lago, Italië

Het was een zwoele zomeravond in Umbrië, Italië, waar we een heerlijke vakantie doorbrachten bij Civitella del Lago. Dit dorpje, dat slechts een paar honderd inwoners kent, ligt op de top van een heuvel. Het biedt aan alle kanten een prachtig uitzicht op de omgeving. Vanaf het dorp is het zelfs mogelijk om een aantal bergen in Toscane te zien.
Wij keken hier vanaf een andere heuvel naar het dorp zelf en naar de geweldige zonsondergang. We genoten van het spektakel dat zich aan ons voltrok. De heuvels kleurden langzaamaan blauw en de lucht kreeg een bijzondere oranje gloed. De berg die zich tegen de oranje lucht aftekent is mogelijk de Monte Amiata in Toscane.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonsondergang bij Civitella del Lago, Italië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang bij Civitella del Lago, Italië

Koop de foto Zonsondergang bij Civitella del Lago, Italië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 691 438
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden