Zonsondergang bij Civitella del Lago, Italië

van Arja Schrijver Fotografie

Zonsondergang bij Civitella del Lago, Italië van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 691438
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het was een zwoele zomeravond in Umbrië, Italië, waar we een heerlijke vakantie doorbrachten bij Civitella del Lago. Dit dorpje, dat slechts een paar honderd inwoners kent, ligt op de top van een heuvel. Het biedt aan alle kanten een prachtig uitzicht op de omgeving. Vanaf het dorp is het zelfs mogelijk om een aantal bergen in Toscane te zien.
Wij keken hier vanaf een andere heuvel naar het dorp zelf en naar de geweldige zonsondergang. We genoten van het spektakel dat zich aan ons voltrok. De heuvels kleurden langzaamaan blauw en de lucht kreeg een bijzondere oranje gloed. De berg die zich tegen de oranje lucht aftekent is mogelijk de Monte Amiata in Toscane.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken