Zonsondergang bij Lago di Corbara, Italië

van Arja Schrijver Fotografie

Zonsondergang bij Lago di Corbara, Italië van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 694970
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Zomeravonden in Umbrië, Italië, kunnen prachtige zonsondergangen opleveren. Ook op de avond van de foto verschenen er wonderschone kleuren in de lucht. Zo sfeervol als de hele scène er op de foto eruit ziet, zo sfeervol en romantisch was het ook echt ter plekke.
De oranje kleuren van de lucht weerspiegelden in een stuwmeer, het Lago di Corbara. Dit stuwmeer wordt gevoed door de rivier de Tiber.
Als je goed kijkt kun je aan de overkant van het meer net nog een paar huizen zien van het dorpje Corbara. De foto is genomen vanaf de kant van het hoger gelegen dorpje Civitella del Lago.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken