• Zonsondergang boven Den Bosch van jan van de ven thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 293873

Zonsondergang boven Den Bosch

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Zonsondergang boven Den Bosch van jan van de ven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Oranje zonsondergang boven Den Bosch, gezien vanaf de Poeldonksedijk in Den Dungen. Op de voorgrond oplichtend bloeiend gras in het tegenlicht. De zon straalt met lens flare boven de bomen aan de horizon en zet de scheiding tussen grasland en bomen net even in het licht. Linksboven, hoog in de lucht, een buizerd, zwevend op de thermiek.

Over jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken