Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang boven Lauwersmeer

- Werkcode: 416 092

Evert Jan Luchies over Zonsondergang boven Lauwersmeer

De lucht boven het Lauwersmeer kleurt diep rood na de zonsondergang op een rustige Herfstdag. Het Lauwersmeer is een kunstmatig meer dat is ontstaan door de aanleg van een dijk tussen de Waddenzee en de Lauwerszee in 1969. Sindsdien is dit meer uitgegroeid tot een natuurgebied en een belangerijk vogelgebied. Deze foto is gemaakt in November 2018
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Zonsondergang boven Lauwersmeer als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zonsondergang boven Lauwersmeer

Koop de foto Zonsondergang boven Lauwersmeer van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 416 092

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,-59,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.