Zonsondergang boven de Noord-Friese Waddenzee

van Frans Blok

Zonsondergang boven de Noord-Friese Waddenzee van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 150159
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Noord-Friesland is een deel van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein waar Fries gesproken wordt; Het gebied omvat een aantal eilanden in de Waddenzee en het aangrenzende vasteland.

Deze foto is gemaakt tijdens de overtocht naar het Noord-Friese eiland Amrum dat aan de horizon vaag te zien is. Rechts ligt een ander eiland, Föhr.

Na een mooie dag betrekt de hemel; er is regen op komst vanaf de Noordzee. Jammer, maar het levert wel een mooi plaatje op.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken