Zonsondergang boven het meer

- Werkcode: 815 266

Fotografiecor .nl over Zonsondergang boven het meer

Deze foto een ondergaande zon is gemaakt aan de buitenkant van de IJsselmeer dijken in de Noordoostpolder. Ten hoogte van Lemmer heb je een prachtig eindeloos uitzicht en staan vele visnetten en fuiken opgesteld langs de randen van de dijk. In de voorgrond bassalt stenen die vervreemdend lijken door het gebruik van een lange sluitertijd. het blauw met oranje zorgt voor mooie complementaire kleuren.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Zonsondergang boven het meer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang boven het meer

Koop de foto Zonsondergang boven het meer van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 815 266
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden