Zonsondergang boven het meer

van Fotografiecor .nl

Zonsondergang boven het meer van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 815266

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto een ondergaande zon is gemaakt aan de buitenkant van de IJsselmeer dijken in de Noordoostpolder. Ten hoogte van Lemmer heb je een prachtig eindeloos uitzicht en staan vele visnetten en fuiken opgesteld langs de randen van de dijk. In de voorgrond bassalt stenen die vervreemdend lijken door het gebruik van een lange sluitertijd. het blauw met oranje zorgt voor mooie complementaire kleuren.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken