Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang boven landweg

- Werkcode: 585 563

Fotografiecor .nl over Zonsondergang boven landweg

Sfeervolle zomeravond langs slingerende landweg in het Gronings landschap bij een middeleeuws sluiscomplex en het Nederlandse polderlandschap. Tot de negentiende eeuw stond het Reitdiep in open verbinding met de zee, waardoor het water zo weg kon stromen. Tegenwoordig zijn in Aduard twee sluizen te vinden: de Aduarderzijlen, een westelijke spuisluis die werd gebouwd in 1706 en een oostelijke uit 1867.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Zonsondergang boven landweg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang boven landweg

Koop de foto Zonsondergang boven landweg van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 585 563
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
63,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.