Zonsondergang in Khao Sok van Fulltime Travels

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 612776

Introductiekorting ronde prints
Nog 1 dag en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
81 gratis verzending!

Omschrijving

Het nationale park is een plek waar je dagen kan verblijven. Het meer mag je zeker niet overslaan. Een zonsondergang als deze bevestigt dit.

Dit werk wordt aangeboden door Fulltime Travels

Fulltime Travels profielfotoOVER ONS

Hi, wij zijn Dennis en Rita. Dennis een documentaire maker en Rita uit de marketing wereld. Sinds 2012 reizen we samen de wereld over. Elke keer naar een bijzondere plek. Van een safari in Kenia, slapen bij locals in Cuba, Halloween vieren in Japan tot aan een muzikale roadtrip door de Verenigde Staten. Bij thuiskomst fantaseren we al over de volgende bestemming.

Een wereldreis is een kinderdroom van ons allebei, maar telkens kwam het er niet van. Je hebt een fulltimebaan en een koophuis. Je settelt en zo ben je weer een paar jaar verder. Het blijft toch aan je knagen. Totdat we besloten dat het een nu-of-nooit kans is. Want, waarom zou je je droom niet achterna gaan en iets doen wat je ECHT graag wilt? Oké, je geeft veel op zoals een basis in Nederland en je zegt gedag tegen je familie en vrienden. Toch geloven we heilig dat je er ook veel voor terugkrijgt. Dit is een once in a lifetime ervaring, waar we hopelijk nog jaren over kunnen praten.

We hebben ons huis verkocht en werkten als digital nomads onderweg. Een ideale combinatie totdat Corona roet in het eten gooide. We zijn helaas weer terug in Nederland na 8 maanden op pad te zijn geweest. Uiteraard met vele foto's opzak.

Alle werken