Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang in de Betuwe

- Werkcode: 804 929

Jacques Jullens over Zonsondergang in de Betuwe

Volgens Weatherpro was het half bewolkt en met een beetje geluk zou de zon haar weg wel vinden zo rond 5.56 uur vanmorgen.

Ik had wel gezien dat er nog een extra wolkenpartij langzaam mijn kant op dreef, maar ik was toch al aangekleed om 4.30 uur, thermoskan gevuld, brood gemaakt, dus toch maar op pad..

Eenmaal aangekomen was het nog wel mooi oranje aan de horizon, maar de wolkenpartij had toch inmiddels aardig mijn plek bereikt en vanaf 05.30 begon het eerst heel beschaafd te spetteren, maar uiteindelijk richting de zonsopkomst was het een redelijke plensbui geworden.
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Zonsondergang in de Betuwe als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zonsondergang in de Betuwe

Koop de foto Zonsondergang in de Betuwe van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 804 929
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
40 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.