Zonsondergang in de Flevopolder

- Werkcode: 812 291

Fotografiecor .nl over Zonsondergang in de Flevopolder

Het complementaire kleurenspel icm met het horizontale lijnenspel en de kaarsrechte IJsselmeer dijk in de Noordoostpolder trok mijn aandacht op de terugweg naar de auto. Nog even snel een laatste foto waarbij het moerasachtige natuurgebied een mooie toevoeging gaf aan het geheel. De zon kleurt de hoge bewolking in de lucht prachtig in blauw een rood.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Zonsondergang in de Flevopolder op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang in de Flevopolder

Koop de foto Zonsondergang in de Flevopolder van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 812 291
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden