Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang in de Onlanden

- Werkcode: 813 723

Jacques Jullens over Zonsondergang in de Onlanden

Een paar dagen doorgebracht bij het Leekstermeer. Het weer was onstuimig en een ozonrijke zonsondergang zat er niet in tijdens deze dagen. Neemt niet weg dat door licht en bewolking je toch een bijzonder beeld kunt krijgen...
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Zonsondergang in de Onlanden als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zonsondergang in de Onlanden

Koop dit digital art werk Zonsondergang in de Onlanden van Jacques Jullens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 813 723
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
35 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.