Zonsondergang op Ligurische Zee

- Werkcode: 154 892

Arja Schrijver Fotografie over Zonsondergang op Ligurische Zee

Na een heerlijke vakantie op Corsica, namen we de boot naar Savona, Italië. De ferry vertrok 's middags en na een aantal uren varen veranderden de kleuren in de lucht langzaam maar zeker. Het werd een erg mooie avond, met een rustige zee en werkelijk prachtige kleuren in de lucht. Echt een schitterende zonsondergang. De met licht omrande wolken en de zonnestralen die er nog achter omhoog schenen maakten het helemaal af.

Ik heb de foto uiteindelijk een beetje versterkt qua kleur, zodat het een nog warmere foto werd. Zo geeft het nog meer het gevoel van een zwoele zomeravond.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonsondergang op Ligurische Zee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang op Ligurische Zee

Koop de foto Zonsondergang op Ligurische Zee van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154 892
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden