Zonsondergang op Ligurische Zee van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 154892
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Na een heerlijke vakantie op Corsica, namen we de boot naar Savona, Italië. De ferry vertrok 's middags en na een aantal uren varen veranderden de kleuren in de lucht langzaam maar zeker. Het werd een erg mooie avond, met een rustige zee en werkelijk prachtige kleuren in de lucht. Echt een schitterende zonsondergang. De met licht omrande wolken en de zonnestralen die er nog achter omhoog schenen maakten het helemaal af.

Ik heb de foto uiteindelijk een beetje versterkt qua kleur, zodat het een nog warmere foto werd. Zo geeft het nog meer het gevoel van een zwoele zomeravond.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken