Een Werk aan de Muur shop

Zonsondergang op Schiermonnikoog

- Werkcode: 830 234

Jacques Jullens over Zonsondergang op Schiermonnikoog

Tijdens de zonsondergang waren we bepaald niet alleen op het strand, heel wat stelletjes genoten, al dan niet met hun camera of telefoon in de aanslag, van de prachtige zonsondergang…

Echter, zo snel als de zon in de laatste minuten verdwenen was, zo snel was ook bijna iedereen weer verdwenen van het strand, terwijl het blauwe uurtje wat volgt zoveel moois in zich heeft…
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Zonsondergang op Schiermonnikoog als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zonsondergang op Schiermonnikoog

Koop de foto Zonsondergang op Schiermonnikoog van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 830 234
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
40 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.